Om Oss

Jotun Utvikling er et lite, men stabilt IT-firma med røtter og hovedkontor i Fagernes, midt i ville, vakre Valdres.
Vår visjon er å alltid ligge et hakk foran i markedet, og tilby kundene våre oppdaterte systemer og rådgivning basert på dagsaktuell informasjon om IT-markedet.

Firmaet så sitt lys i starten av 2022 da grunnlegger og daglig leder, Jørn Wangensteen Larsen, brøt ut fra firmaet han jobbet for den gang med et ønske om å starte opp for seg selv, og levere like gode tjenester som de større aktørene, men til en billigere sluttsum for sluttkunden.
Etter 2 års drift var etterspørselen i den grad at firmaet måtte vokse, og Kenneth Husubæk ble ansatt som CTO.

Både Kenneth og Jørn har lengre fartstid som konsulenter i privat- og offentlig sektor, og høster godt av erfaringene de har etter over 15 år i IT-markedet.

Fra hovedkontoret på Fagernes styres den daglige driften og supporten ut til kundene. Her har Jørn sitt daglige virke, sammen med to andre leietakere som til tider også assistere inn i Jotun Utvikling ved behov.
I forbindelse med lokalene ligger det også et serverrom som er under oppbygning, og herfra driftes alle inhouse-kundene til Jotun Utvikling.

Satsningsområdet for de neste årene er å utvikle porteføljen på SMB-markedet ytterligere, og inngå de rette samarbeidene med kunder og leverandører for å kunne levere en totalpakke på klient, drift og sikkerhet for SMB-markedet og foreninger.