Våre tjenester

Drift av IT-porteføljen til din bedrift

I Jotun Utvikling har vi lang fartstid med drift av IT-applikasjoner og porteføljer for både store og små bedrifter.
Sammen med deg tar vi en gjennomgang av dine tjenester og hva du har behov for videre, og setter sammen en komplett pakke for deg som kunde, enten det er i sky eller på fysiske servere i våre serverrom, eller på dine dedikerte serverrom. Vi står for all daglig drift og sørger for 100% oppetid på alle tjenester samt 24/7 support.

Konsulentbistand

Har du et prosjekt som du trenger bistand til gjennomføring av? Dette kan være alt fra fornyelse av IT-parken til et mindre behov ved sykdom eller permisjoner.
Vi har konsulenter i vårt nettverk som bistår deg der du trenger det, både onsite hos deg som kunde og remote fra våre lokaler.

Sikkerhet

Vi jobber alltid etter premissene om at dine data skal være trygge, uansett hvor i verden du befinner deg.
Ved siden av dette tar vi også på oss å teste dine nåværende sikkerhetssystemer. Etter avtale med oppdragsgiver gjør vi en full test av ditt nåværende nettverk, rutiner på arbeidsplassen og mer til. Arbeidet avsluttes med en lengre rapport og gjennomgang med ledelse av funn og forslag til utbedringer.

Bistand ved innkjøp

Dersom du skal gjøre investeringer i IT-parken den nærmeste tiden, eller rett og slett lurer på hvilken type maskiner du bør kjøpe til din bedrift kan vi bistå med dette også. Vi kommer med forslag til innkjøp basert på ditt budsjett, og er også behjelpelige med å sette deg i kontakt med salgsavdelinger hos våre leverandører dersom dette skal være ønskelig.